Houten lades

Onze houten lades zijn al jarenlang een begrip op de markt. Door een breed assortiment aan materialen en ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.
Zo produceren wij lades van diverse massieve houtsoorten zoals beuken, eiken en noten. Voor een strakke en moderne look hebben wij lades geproduceerd uit ommanteld MDF. Deze lades geven een strak uiterlijk en behouden tegelijk de strakke, dunne zijdes. Uiteraard kunnen er ook lades geleverd worden geproduceerd uit materialen die buiten ons assortiment vallen. Het blijft maatwerk!

Uitvoering

Natuurlijk is er naast een ruime keuze aan materialen ook een divers aanbod aan uitvoeringen. Naast de standaard lade kunnen er ook diverse binnenlades gemaakt worden met bijvoorbeeld een front voor-tegen of een engels front. En natuurlijk onmisbaar in elke keuken: de lade met (bestek)indeling en de sifonlade!
Lade met voorfront-tegenLade met voorfront-tegenLade met een engels front (met een c-greep)Lade met een indelingLade met een Sifon uitsparing

De indelingen kunnen op maat gemaakt worden en zijn verstelbaar door middel van het haakjes systeem. Ook de sifonuitsparing kan naar wens geproduceerd worden! Configureer uw houtenlade in onze Configurator en zie gelijk een prijs!

Systeemlades

Heeft u liever een systeemlade? Besteld dan de Legrabox en de Tandembox net zo gemakkelijk als de houten lades! Ook voor deze lades is een sifon uitsparing beschikbaar, een kleine en een grote zodat u ook deze lades onder uw wasbak kan wegwerken.

Wat willen wij van u weten?

Om ervoor te zorgen dat u het product ontvangt wat u verwacht hebben wij naast het materiaal en het type lade een aantal gegevens nodig wat betreft uw project.Binnen corpus
Allereerst is de binnen corpus maat van belang, dit is de ruimte tussen de zijwanden waar uw lade zich gaat bevinden.
Daarna berekenen wij voor u de werkelijke ladebreedte die nodig is voor uw kast.
Zodra u in onze configurator een keuze gemaakt heeft voor het type geleider berekenen wij voor u de werkelijke dieptemaat van uw lade. Zorg ervoor dat u minimaal 3mm speling overhoudt in de diepte van uw kast.
Tot slot geeft u de gewenste hoogte van uw lade door en vanaf hier doen wij de rest! U krijgt uw lade inclusief geleiders en koppelingen geleverd en de lade kan geïnstalleerd worden!