Keuken- en meubelbeslag

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan meubelbeslag. Als Partnershop van Häfele bieden wij het complete assortiment van Häfele en een groot deel hiervan is terug te vinden in onze webshop. Naast Häfele voeren wij ook andere gerenommeerde merken zoals Blum, Emuca, Vaugth en Sagel en nog veel meer!

Geleiders

Voor iedere lade en ieder budget bieden wij een geleider, zo bieden wij kogelgeleiders met soft-close en kogelgeleiders met push-to-open! Voor de geleider met de beste geleiding hebben wij de Blum Movento geleider gekozen. Met vele mogelijkheden voor de sluiting en opening zoals Blumotion softclose en Tip-On opening of een combinatie hiervan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan achter de kwaliteit van deze geleiders, vandaar dat wij deze ook meeleveren met onze op maat gemaakte houten lades!

Scharnieren

Ook voor de scharnieren voeren wij het Blum assortiment. Ook hier vindt u alle mogelijke sluitingsmogelijkheden, van softclose tot veeloos, en alle verschillende openingshoeken zodat u altijd het juiste scharnier voor uw deur vindt.

Schuifdeurbeslag

Ook voor het schuifdeurbeslag bent u bij Kima aan het juiste adres. Zo bieden wij het Placard systeem voor een betaalbaar en degelijke oplossing voor uw schuifdeuren, uiteraard verkrijgbaar in meerdere kleuren. En voor een premium optie bieden wij het Junior beslag, het meeste robuuste schuifdeurbeslag op de markt. Coming soon! het Slido schuifdeurbeslag van Häfele.

Verlichting

Omdat wij kwaliteit en gebruiksgemak het belangrijkst vinden bij meubelverlichting voeren wij het Loox assortiment van Häfele. Door het plug-and-play systeem is het aansluiten gemakkelijker dan ooit. Nooit meer draden aan elkaar verbinden of solderen! Met vele opties van Bluetooth aansturing via een app tot onzichtbare schakelaars die te verwerken zijn achter plaatmateriaal. Met de Loox verlichting zorgt u voor de WOW factor in uw meubel.

Naast deze verschillende categorieën meubelbeslag hebben wij nog veel meer in onze webshop!